Bell Schedules

2020 Summer Bridge Program This is the 2020 Summer Bridge schedule for the following courses: Living Environment, Mathematics, and Global History & Geography. Courses will meet according to the times below on Mondays, Tuesdays and Wednesdays.
Description / Period Start Time End Time Length
1st Course 9:00 AM 10:00 AM 60 min
2nd Course 10:00 AM 11:00 AM 60 min
3rd Course 11:00 AM 12:00 PM 60 min
Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 8:00 AM 8:10 AM 10 min
Period 1 8:12 AM 9:09 AM 57 min
Period 2 9:11 AM 10:08 AM 57 min
Period 3 10:10 AM 11:07 AM 57 min
Period 4 11:09 AM 12:06 PM 57 min
Period 5 12:08 PM 1:05 PM 57 min
Period 6 1:07 PM 2:04 PM 57 min
Period 7 2:06 PM 3:03 PM 57 min
Period 8 3:05 PM 3:48 PM 43 min
Homeroom 3:50 PM 4:00 PM 10 min